De 4 hörnstenarna

För att främja en hälsosam livsstil och för att uppnå en vacker, frisk hud uppmanar vi till att dagligen leva efter fyra hörnstenar; hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp.


- HÖRNSTEN 1 -

Hälsosam kost

Det första steget till inre hälsa.

Vi förspråkar en näringsrik kost med att ge recept på smoothies, uppmana till fysisk träning och ge tips på hur man kan leva ett hälsosamt liv.

Ingredienserna i våra produkter ger näring till kroppens största organ – huden – från utsidan och in.


 

- HÖRNSTEN 2 -

Regelbunden motion

Ta hand om din kropp så tar den hand om dig.

Regelbunden motion ökar cirkulationen och intaget av syre, det reducerar stress, depression och toxiner samtidigt som det stärker immunförsvaret och ger allmänt välmående.

Viktiga inslag, som också ger effekt på träning, är att efter träning ta en massage och sköta om kroppen med god kroppsvård.


 

- HÖRNSTEN 3 -

Mental avkoppling

Fokusera på balans, minimera stress.

Sinnesro kommer med balans i livet, att ta del i aktiviteter som skänker oss glädje, att vara ute i naturen, vara närvarande och engagerad i saker, att meditera och tänka goda tankar såväl som att få/ge beröring.

Inre lugn och att bry sig om andra speglar av sig på utsidan.


 

- HÖRNSTEN 4 -

Vård av ansikte & kropp

Ge kroppen näring från utsidan och in.

Vård av ansikte och kropp är viktigt för vårt välmående då huden både fungerar som en barriär och en öppning till kroppens inre.

En hälsosam hud får hjälp om dessa fyra hörnstenar får vara en del av det dagliga livet. Följ en enkel hudvårdsrutin som innehåller ingredienser som gör skillnad. Med Kerstin Florians hälsobringande produkter upplever du naturliga ingredienser, avancerade formuleringar och fantastiska resultat.